Czerwone warzywa z kurczakiem

Czerwone warzywa z kurczakiem

Czasami człowiek musi zjeść coś na szybko

takie życie!

Nie trzeba wtedy korzystać z dostępnych wszędzie

fast foodów,

można zrobić coś pysznego w domu - na szybko!

Ja proponuję warzywa na patelnię z kurczakiem.

Dziś czerwone warzywa.

 

Składniki:

(mój przepis)

opakowanie czerwonych warzyw mrożonych Frosty

czerwona cebula

suszony tymianek

pieprz

olej kokosowy

pojedyncza pierś z kurczaka

 

 

Olej rozgrzej na patelni, wrzuć pokrojoną w piórka cebulę

i smaż ją około 2 minut na mały ogniu.

Dodaj pokrojonego kurczaka i smaż aż będzie biały.

Dopraw dużą ilością suszonego tymianku.

Dodaj warzywa i smaż je aż będą miękkie -

około 5 minut.

Dopraw pieprzem.

 

Podawaj na sałacie!

 

 

czerwone warzywa

Kuchnia, Strona Główna

Zostaw swój Komentarz

kamila rowinska cele

airbnb zniżka