Ciastka kokosowo - czekoladowe ; bezglutenowe

Ciastka kokosowo - czekoladowe ; bezglutenowe

Ciastka kokosowo - czekoladowe są świetne jako przekąska ale też świetnie nadają się na śniadanie (prawda, Kasiu?).

Są bardzo treściwe i pachnące!

 

Składaniki:

(mój przepis)

 

100g mąki kokosowe

1,5 banana

2 jajka

30g karobu

2g wiórek kokosowych

50g masła

 

Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj. Rób kuleczki wielkości nie obranego orzecha włoskiego i rozplaszcz do formatu ciastka, wyłóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia  i piecz przez 20-30 minut w 180oC.

Uważaj aby nie przypalić!

 

 

Bezglutenowe ciastka kokosowo czekoladowe

 

ciastka bezglutenowe kokosowo - czekoladowe

1 komentarz

Zostaw swój Komentarz